0

Info: 021.555.90.90 (L-V 10:00 - 20:30)

1/2
 • Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 199 lei
 • 14 zile Retur / Schimb
 • Rochii elegante

  Rochii Elegante

  Rochia elegantă are o valoare specială pentru femei, asemănătoare cu cea a pantofilor Stiletto. Rochia elegantă este o bijuterie în sine, uneori mai sofisticată, alteori mai simplă, dar întotdeauna capabilă să redea și să amplifice feminitatea purtătoarei. Putem îndrăzni să afirmăm că această piesă vestimentară este ingredientul principal fără de care un eveniment special nu s-ar putea desfășura și nu și-ar putea demonstra importanța, pentru că, tocmai ținutele elegante și impozante conferă unei ocazii o anume prestanță. Fie că vorbim de o petrecere de nuntă sau de botez, de o cununie civilă, de o petrecere de Crăciun sau de Revelion, de o aniversare elegantă sau de un party organizat pentru angajați, rochia elegantă este pionul principal pentru care femeile petrec ore sau zile în șir, încercând să găsească modelul perfect, pentru ca apariția ei să fie una senzațională. Magazinul nostru pune la dispoziția doamnelor și domnișoarelor o colecție cu cele mai frumoase modele de rochii elegante, potrivite diverselor ocazii speciale, care acoperă toate gusturile și preferințele. Ocaziile speciale cer țesături speciale, iar pentru acestea sunt folosite cele mai scumpe și mai luxoase materiale, precum mătasea, satinul, dantela și voalul, care dau un aer rafinat ținutei.

  Pentru o petrecere care se desfășoară într-o locație de lux, recomandăm alegerea unei rochii elegante sofisticate, care să se ridice prin natura croielii și a materialului la înălțimea ocaziei. La fel de important este ca modelul ales să se potrivească siluetei, să pună în evidență atuurile și să ascundă eventualele minusuri. Și, nu în ultimul rând, să ofere confortul necesar pentru a fi purtată ore întregi, pentru că știm că o petrecere poate dura de seara până dimineața. O alegere sigură este rochia neagră elegantă, lungă sau medie, accesorizată cu bijuterii rafinate, pantofi Stiletto, o coafura chic și un machiaj intense, fie că îți place stilul smokey eyes, fie că preferi un ruj roșu aprins, ambele variante sunt la fel de inspirate. Pentru un eveniment formal, un bal caritabil sau o nuntă, cel mai potrivit model de rochie elegantă este cea lungă, confecționată din dantelă sau tulle, care conferă un aer de prințesă celei care o poartă, iar pentru o apariție sexy, o rochie elegantă lungă cu crăpătură pe picior poate îndeplini cu succes această misiune. Pentru o ocazie ceva mai restrânsă, un botez sau o aniversare, rochia poate să fie mai puțin opulentă. Rochia midi elegantă, confecționată din organza, este perfectă pentru evenimentele formale, cât și pentru cele care au loc în familie și câțiva prieteni.

  O categorie aparte de rochii elegante o reprezintă cele pentru evenimentele care se desfășoară în aer liber în timpul sezonului cald, celebrele petreceri de cocktail, unde există un dress-code ce nu poate fi încălcat. Rochia aleasă este recomandat să fie în acord cu natura, croită dintr-un material vaporos, care să degaje bucuria de a lua parte la acel eveniment special, la fel și culoarea. Cel mai bine se potrivesc culorile inspirate din natură, precum verdele, galbenul și nuanțele florilor de sezon. Cu o pereche de încălțări elegante cu toc înalt sau mediu, o coafura chic și un machiaj elegant, dar nu strident, se poate obține un look ultrafeminin.

  Indiferent de stilul preferat, apelează cu încredere la colecția de rochii elegante a magazinului Zapatos, care cuprinde multiple modele aflate în tendințele momentului, ce îți garantează o apariție unică.

  0 Rochii elegante

  Nu exista produse in aceasta sectiune