0

Despre noi

Zapatos este un boutique de incaltaminte si accesorii pentru domnisoare si doamne!

Zappatos.ro s-a nascut atat din pasiunea pentru incaltaminte, culoare si diversitate, cat si din dorinta de a le oferi femeilor moderne, preocupate de calitate si stil personal, o sursa nesecata de inspiratie in care sa poata gasi pantofii, sandalele, cizmele si accesoriile pe care le-ar purta zi de zi, drept o declaratie de rafinament, eleganta si bun gust.

Suntem o companie tanara si dinamica, in plina dezvoltare care ocupa un loc important in comercializarea produselor de incaltaminte, marochinarie si accesorii. Viziunea noastra presupune ridicarea unui nou standard al calitatii articolelor de incaltaminte si marochinarie pe piata romaneasca. Exigenta clientilor nostrii ne determina sa fim in permanenta competitie cu cele mai mari firme din domeniu, iar satisfactia clientilor nostrii ne motiveaza si ne inspira.

Pentru noi, succesul se intampla atunci cand produsele pe care le oferim sunt peste nivelul asteptarilor clientilor.

Ne adresam persoanelor active care cauta sa pastreze un echilibrul perfect intre aerul clasic, senzualitate si gust personal, femeilor care doresc sa arate ireprosabil in orice moment, fie că se afla la birou,,la o plimbare in natura sau la o intalnire cu prietenii. Plecand de la aceste premise, va oferim modele noi de incaltaminte, adaptate tendintelor actuale, dar si asteptarilor dvs in ceea ce priveste raportul calitate-pret.

Altfel spus, de aici iti poti alege cu incredere incaltamintea care sa-ti completeze tinuta si sa-ti optimizeze look-ul!