0

Info: 021.555.90.90 (L-V 10:00 - 20:30)

1/2
 • Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 199 lei
 • 14 zile Retur / Schimb
 • Rochii oversized

  Rochii oversized

  Moda înseamnă schimbare, noutate, inovație, iar rochiile supradimensionate pot fi extrem de spectaculoase. Stilul oversized sau supradimensionat este un stil lejer, neglijent în aparență, dar care debordează de feminitate, preferat de majoritatea doamnelor și domnișoarelor pentru că este ușor de purtat și confortabil. Oversized înseamnă ținute vestimentare care sunt mult mai mari decât mărimea obișnuită, forme ample și largi, care pot fi purtate de fiecare femeie. Multe persoane preferă rochiile care au o croiala pe lângă corp sau care sunt chiar mulate, pentru că pun talia și bustul în evidență, dar în ultimii ani a luat amploare stilul acesta supradimensionat, din ce în ce mai îndrăgit. Modelele de rochii oversized sunt destinate femeilor care au o personalitate puternică și sunt sigure pe ele. Unul din multele avantaje ale acestui stil este că se potrivește oricărui tip de silueta, înaltă, scundă, subțire, plinuță, cu șolduri proeminente, bust generos sau umeri lați. Pentru a obține o ținută superba cu o rochie oversized este necesar doar să ții cont de echilibrul vizual, adică să ai grijă ca prin celelalte elemente vestimentare și accesorii să creezi o simetrie între părțile corpului, astfel încât o parte să nu pară mai mare decât cealaltă. Totodată, rochiile oversized pot fi purtate în orice sezon, bineînțeles, cu materialul adaptat fiecărui anotimp, toamna și iarna fiind confecționate din materiale groase și călduroase, iar primăvara și vara din țesături subțiri și lejere.

  Chiar dacă la prima vedere o rochie oversized îți pare prea mare sau consideri că este fără curbe și nu te-ar avantaja, odată ce încerci un model te vei îndrăgosti iremediabil de acest stil vestimentar atât de chic.

  Un alt beneficiu adus de acest model de rochii, poate și cel mai căutat, este faptul că ascunde cu succes toate zonele corpului care crezi că te dezavantajează. De regulă, femeile cu o siluetă mai plinuță, cu o talie nu tocmai subțire și șolduri ceva mai mari optează pentru rochiile oversized care le dau un confort psihic pentru că nu mai stau cu grijă toată ziua că le sunt expuse micile imperfecțiuni. Dar, cu siguranță nu este un stil dedicat exclusiv acestui scop, pentru că și femeile cu siluete de invidiat adoră să poarte acest tip de rochii, pentru că este foarte confortabil, lejer, permite mișcarea în voie, iar activitățile devin mult mai plăcute. Și, nu în ultimul rând, să nu uităm de faptul că femeile au nevoie de acea notă de mister. Nu întotdeauna dorim să ne etalăm formele, ci preferăm să le ascundem în spatele unei rochii frumoase dar, care să nu dezvăluie mare lucru privirilor curioase, tocmai din dorința de a păstra secretul. Este un joc pe care ne place să îl jucăm, cel al misterului care întotdeauna seduce.

  Stilul oversized are un potențial creativ uriaș. Modelele de rochii care urmăresc linia corpului, din punct de vedere tehnic, nu pot fi la fel de creative precum cele largi. Producătorii au descoperit acest lucru și îl exploatează la maximum, creând modele de rochii cât mai diverse pentru toate tipurile de gusturi și pentru toate sezoanele.

  Stilul personal nu înseamnă monotonie, să avem în garderobă aceleași tipuri de articole vestimentare, cu croieli asemănătoare, ci presupune prezența unor piese care ies din tipar, care îți pun personalitatea în valoare, iar rochia oversized nu numai că fac acest lucru cu succes, dar îți dă și un confort pe care cu siguranță nu îl vei regăsi purtând alte modele de rochii. Verifică oferta noastră de rochii supradimensionate și alege să ieși din monotonie!