0

Info: 021.555.90.90 (L-V 10:00 - 20:30)

1/2
 • Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 199 lei
 • 14 zile Retur / Schimb
 • Rochii office

  Rochii Office

  Ținuta pentru serviciu este o provocare zilnică pentru toate femeile, întrucât un look impecabil este obligatoriu în orice domeniu de activitate. Felul în care ne îmbrăcăm joacă un rol foarte important în reușita profesională și contribuie major la modul în care ne percep colegii și șefii. De-a lungul timpului rochiile au devenit tot mai bine cotate ca ținute office, deoarece sunt practice, comode, oferă lejeritate și libertate de mișcare corpului pe tot parcursul zilei și, nu în ultimul rând, sunt feminine și elegante. Poți să arăți ca o femeie de succes alegând rochiile potrivite fără să cheltuiești o avere. Acest lucru te va face să crești în ochii colegilor, nu nu doar pentru că arăți bine, dar și pentru că vei face dovada unei femei capabile să-și gestioneze eficient veniturile, care știe cum să investească inteligent în garderoba sa. Magazinul nostru îți propune câteva idei de rochii perfecte pentru o zi obișnuită la birou sau pentru o întâlnire de afaceri. Rochii tubulare, care urmează conturul corpului, rochii A-line, care pun în valoare orice tip de siluetă, rochii drepte, mai mult decât decente pentru mersul la birou, rochii cămașă, extrem de confortabile, sarafane, special create pentru mediile formale, sunt doar câteva din modelele propuse de magazinul Zapatos.

  Principala regulă în alegerea unei rochii office se referă la lungimea acesteia - rochia nu trebuie să fie mai scurtă de o palmă deasupra genunchiului. Celelalte reguli au în vedere croiala, materialul și culorile, pentru mediul office fiind preferate acele modele care denotă seriozitate și profesionalism. Rochii fără decolteuri largi ori lungimi prea scurte, confecționate din materiale de calitate, care nu se șifonează ușor, pentru a fi purtate de-a lungul întregii zile, fără grija că se vor șifona și vor arăta inestetic. Liniile drepte sunt esențiale pentru definirea stilului office, acesta fiind un element important căruia trebuie să-i acorzi atenție atunci când vrei să alegi o rochie pentru birou. Rochițele drepte, pe corp, până la genunchi constituie alegerea firească a doamnelor și domnișoarelor care caută rochia perfectă pentru birou. Atenție însă să nu fie un model mulat pe corp, care să scoată în evidență formele, ci doar să urmărească discret linia corpului. În ceea ce privește culorile și imprimeurile, cele mai căutate rochii sunt cele în tonuri neutre și pastelate, precum negru, bleumarin, gri, nuanțe de maro, nude, alb, dar, în funcție de preferințe și de dresscode-ul impus de companie, se pot alege rochii în culori vii, cu precizarea ca accesorizarea să fie una minimalistă. Imprimeurile preferate pentru rochiile de birou sunt cele geometrice, dungile și carourile fiind principalele opțiuni. Pentru a aduce un suflu nou unei ținute de birou poți opta pentru o rochie cu un imprimeu interesant, iar dacă te afli în impas și nu mai știi cu ce să te îmbraci, dungile te vor salva întotdeauna, pentru că ele duc ținuta într-o zona office fără să compromită feminitatea.

  O rochie pentru birou trebuie să fie decentă, însă decența nu presupune neapărat monotonie. Poți păstra o notă serioasă fără a îmbrăca articole rigide, bineînțeles dacă regulile interne îți permit acest lucru. În acest caz fericit în care regulamentul nu impune o strictețe anume, poți înlocui non-culorile sau tonurile neutre cu nuanțe mai vii și poți alege rochii cu un croi mai îndrăzneț. Un model de rochie cu nasturi la spate sau unul cu o fundă la baza gâtului îți va da o stare de bine pe care o vei transmite și celor din jurul tău.

  Rochia este cu siguranță cea mai bună alegere pentru birou dacă vrei un look feminin, stilat și totodată profi. O rochie bine aleasă îți va aduce multiple beneficii pe plan profesional, dar și personal, pentru că nimic nu te face să te simți mai bine în pielea ta decât o rochie.